diumenge, 25 de març del 2007

Com a introducció...

Els centres de les localitats d’Albalat dels Tarongers, Gilet i Petrés vam decidir després d’uns quants cursos d’experiència educativa conjunta en un PAEP (Projecte Actuació Educativa Preferent de singularitat rural), configurar-nos organitzativament com un únic centre.
Al curs 97/98 apareix a la Comunitat Valenciana l’ordre de constitució dels col·legis rurals agrupats. Som quatre centres de la Comunitat els que iniciem aquest nou model organitzatiu de l’escola rural.
Aquesta nova situació per als centres de les nostres localitats ens suposa posar en marja un projecte educatiu innovador.
Hem fet un gran esforç de treball col·laboratiu i en equip.
Hem configurat un centre que avarca les tres localitats, que a més a més del professorat i l’alumnat, posa en col·laboració i participació a les famílies i ajuntaments.
Hem creat un sentiment de centre únic sense perdre el sentit d’escola de cada localitat.
Hem posat en comú els mitjans humans i materials que té el centre i s’han superat les possibles desigualtats pel nombre d’unitats de cada aulari.

I en estes, ací estem intentant donar la resposta educativa adequada al nostre alumnat. Intentant fer del dia a dia d’aquest col·lectiu de gent que treballem al centre, un espai on gaudir de la tasca d’educar, compromesos amb uns objectius de millora del entorn que ens envolta, on les relacions son fluides i es manté una certa l’harmonia que fa que per a molts siga un lloc amb un encant especial.

Des d’aquest espai del blog intentarem fer-vos conèixer la realitat i el dia a dia del nostre centre. Una vegada les companyes i companys es van animant i atrevint a plantar-li cara a les TIC, açò es pot convertir en un immillorable medi per obrir les portes totalment del centre.
Confiem en que tinga continuïtat

1 comentari:

crabb ha dit...

Angel ja veus que seguim el teu consell i comencem a animar-nos i a fer "pinitos" a les TIC. (A.C)